Bachelor

Organisatie en Management

Voorheen: Officemanagement, 180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk voor richting Business and Languages, Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Starten in februari

Start je bij ons in februari, dan betekent dit niet dat je start met een achterstand. Integendeel. Jij kan jouw diploma perfect behalen op zes semesters of drie jaar en kan bovendien rekenen op een goeie ondersteuning binnen onze opleiding.

Kies het februaritraject dat het best bij je past  

Denk op voorhand goed na welke toekomst je voor jezelf ziet, want onze drie trajecten leggen totaal andere accenten. Vanaf het eerste jaar al heb je de keuze tussen Business & Languages (specialisatie International Relations of Human Resources) en Event & Project Management. Wij dompelen je onder in een verfrissend bad van communicatie, talen, marketing, management en digitale toepassingen. Elk van de drie trajecten opent de deur naar een breed palet aan praktische skills waar de arbeidsmarkt om schreeuwt.

Studieprogramma

Benieuwd naar welke vakken je zal volgen? Ontdek hieronder het studieprogramma per afstudeerrichting.

Inschrijven voor de start in februari

Interesse? Het is niet nodig te wachten tot je de resultaten van de examens van je huidige opleiding hebt. Je kan je alvast inschrijven.

Schrijf je in

  • Mail daarna naar trajectbeheerOFM@arteveldehs.be om je traject verder op te stellen en om de informatie voor een goede start te ontvangen.
  • Misschien heb je er al een gedeeltelijke studie op zitten en heb je recht op vrijstellingen. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je hier.
  • Heb je al een bachelordiploma en wens je een bijkomend diploma Organisatie en Management te halen via een verkort traject, dan kan je ook starten in februari. Hier vind je meer info.

Heb je nog vragen of wil je een extra woordje uitleg, neem contact op met trajectbeheerOFM@arteveldehs.be.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden