Bachelor

Organisatie en Management

Voorheen: Officemanagement, 180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk voor richting Business and Languages, Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Verkort traject en vrijstellingen

Verkort traject

Heb je al een diploma hoger onderwijs op zak (graduaat/bachelor)? Via een verkort traject behaal je in beperkte tijd (1 tot 2 jaar) een extra diploma Bachelor Organisatie en Management. Hoe je verkorte traject eruit zal zien hangt af van je reeds behaalde diploma. 

Bij aanvang van een verkort traject kies je meteen voor een afstudeerrichting. Kies hieronder een afstudeerrichting en kom meer te weten over de verkorte trajecten:

Vrijstellingen

Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen. Die worden toegekend op basis van een aantal EVK’s, voluit ‘eerder verworven kwalificaties’. Dat zijn creditbewijzen, getuigschriften of studiebewijzen uit binnen- of buitenland die aangeven dat een formeel leertraject werd doorlopen. Wil je zo’n vrijstelling aanvragen? Vul dan volgend aanvraagformulier aandachtig in en bezorg het ingevulde document aan jouw Student Community Coach:

Verdien nu al een vrijstelling

Wil je graag al een wildcard (= vrijstelling) voor één toekomstig vak verdienen?

Op woensdagnamiddag kan je het vak Graphic Media Management komen volgen. Je leert in slechts zes lessen werken met Photoshop & InDesign.  

Als je slaagt voor het examen in eerste of tweede zittijd, heb je meteen je vrijstelling op zak. Interesse? Mail snel naar de opleidingscoördinator: sofie.vispoel@arteveldes.be.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden