Bachelor

Organisatie en Management

Voorheen: Officemanagement, 180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk voor richting Business and Languages, Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Waarvoor kies je?

Breek uit jezelf en blink uit

Alles in deze opleiding staat in functie van persoonlijke en professionele groei. In Talent Lab zetten we onder meer in op jouw talenten, teamwork, personal branding, veerkracht en netwerkskills. Aan het eind van je traject reiken we AAA-awards uit aan studenten die zich extra sterk ontwikkeld hebben als authentieke ambassadeurs met een positieve attitude. Wie wil dat nu niet graag op zijn cv?

Wij geven jou ook alle ruimte om te ontplooien, jezelf te profileren en te excelleren. Door bijvoorbeeld deel te nemen aan masterclasses, expert labs, netwerkevents, congressen, de International Week on Tour, CO-LAB initiatieven, ... onderstreep je jouw eigen profiel. Je legt zo bovendien heel wat waardevolle contacten die je later zeker en vast kan inzetten.

Ik ben echt fier op de studenten Organisatie en Management die voor ons een bachelorproef uitwerkten rond de organisatie van evenementen in verschillende steden. Het resultaat is merkbaar beter dan dat van andere onderwijsinstellingen waarmee ik al gewerkt heb.

 

Alain D'Haese - COO & Head of Venues EasyFairs Belgium

Intensieve coaching

Elke beginnende student belandt onder de veilige vleugels van een trajectcoach die hem of haar inspireert en begeleidt bij de keuzes die zich af en toe opdringen. Ook onze Student Community Coaches staan op elk moment klaar met raad en daad. Welke keuzevakken of stages bereiden mij het best voor op de job waar ik van droom? Welke AAA-opportuniteiten kunnen me helpen tijdens mijn studies? Hoe kan ik mij verder ontwikkelen tot een zelfbewuste, kritische en ruimdenkende professional? Moeilijke knopen om door te hakken, maar met het juiste advies geraak je er wel uit.

 

 
 
 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden