Bachelor

Organisatie en Management

Voorheen: Officemanagement, 180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk voor richting Business and Languages, Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Wat zal je leren?

Zo breng je jouw passie en talent samen

Ons opleidingsprogramma vertrekt vanuit jouw passie en talent, waarin vaardigheden centraal staan om van jou een startklare professional te maken en waar er ruimte is om zelf te kiezen. Van bij de start kies je voor één van onze drie specialisaties: International Relations, Human Resources of Event & Project Management. Naast een brede basis aan businessvakken, digitale skills en language labs maak je van bij de start kennis met jouw gekozen expertisedomein. In het 2de en 3de jaar kies je bovendien zelf voor 15 studiepunten welke bijkomende richting jouw professionele traject uitgaat.

Drie mogelijke specialisaties:

Lees verder op onze blog.

 
 
 
 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden