Bachelor

Pedagogie van het Jonge Kind

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Sint-Amandsberg

Is Pedagogie van het Jonge Kind iets voor jou? Ann vertelt er jou meer over in deze video.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

PJK Academie voor Opvoeding en Coaching

Versterken, verbinden, verrijken. Dat is de baseline van de PJK Academie voor Opvoeding en Coaching. Die zet met een breed vormingsaanbod in op de versterking van professionals die werken met kinderen, jongeren en gezinnen.

We willen de verschillende actoren, praktijken en thema’s in het boeiende veld van opvoeding actief met elkaar verbinden. Samen nieuwe kennis en inzichten creëren, betekent een verrijking in twee richtingen: voor een breed werkveld en voor onze eigen bacheloropleiding.

Met de PJK Academie bouwt onze opleiding mee aan een positieve en toekomstgerichte samenleving met een krachtige plaats voor kinderen, gezinnen, en professionals die met hen werken. In het vormingsaanbod vind je een overzicht van de vormingen op maat, bijscholingen en studiedagen.

Meer informatie en ons volledige aanbod vind je op onze website.

 

COVID-19 STANDPUNT
Namens Eurochild, ISSA (International Step by Step Association), Roma Education Fund en de European Public Health Alliance

De coronacrisis legde de afgelopen maanden belangrijke aandachtspunten in de maatschappij bloot, waaronder de nood aan zorg, steun en bescherming van jonge en kwetsbare gezinnen. Door te investeren in basisvoorzieningen voor gezinnen met jonge kinderen, dragen overheden bij tot het welzijn en de veerkracht van de samenleving op lange termijn.

Experts van Arteveldehogeschool, De Sloep vzw, de Dienst Kinderopvang van Stad Gent, agentschap Opgroeien en VBJK (Vernieuwing in de Basisvoorzieningen voor Jonge Kinderen) onderschrijven daarom samen het COVID-19 statement van ISSA, een internationaal netwerk van pedagogische professionals in Europa en Centraal-Azië.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden