Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Sociaal Werk

Personeelswerk (HRM)

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Sint-Annaplein

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Starten in februari

Kon je om een of andere reden je studie niet starten in september? Ligt je huidige opleiding je niet en wil je overstappen naar onze opleiding Sociaal Werk? Dan is de start in februari misschien iets voor jou. Het februaritraject bij Bachelor in het Sociaal Werk (Algemeen Traject Sociaal Werk en Personeelswerk) start met een introductiemoment op maandag 10 februari 2020. Die dag starten ook de lessen.

Inschrijven kan na een gesprek met een trajectbeheerder van de opleiding:

Contacteer de trajectbeheerders van de opleiding via trajectbeheer.sociaalwerk@arteveldehs.be of contacteer Christine Dierckx (09 234 94 44) of Kaat De Schuyter (09 234 94 14) telefonisch.

In het opleidingsprogramma vind je meer gedetailleerde informatie.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden