Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Sociaal Werk

Personeelswerk (HRM)

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Sint-Annaplein

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Verkort traject en vrijstellingen

Als je al een diploma uit het hoger onderwijs hebt, kom je in aanmerking voor een traject van twee jaar en dus vier semesters. Afhankelijk van je diploma bieden we een aantal specifieke trajecten aan. Klik hier voor alle informatie.

Heb je vragen?

Contacteer de trajectbeheerders van de opleiding via trajectbeheer.sociaalwerk@arteveldehs.be of contacteer Christine Dierckx (09 234 94 44) of Kaat De Schuyter (09 234 94 14) telefonisch.

Vrijstellingen

Je kan de opleiding Sociaal Werk ook starten met een aantal vrijstellingen, op basis van eerder verworven kwalificaties (EVK’s). EVK’s zijn creditbewijzen, getuigschriften of binnen- of buitenlandse studiebewijzen die aangeven dat je een formeel leertraject met goed gevolg hebt doorlopen. Meer informatie (procedure, aanvraagformulier, precedentenlijst) kan je hier terugvinden.

Heb je vragen?

Bekijk dan de procedure of Contacteer de trajectbeheerders van de opleiding via trajectbeheer.sociaalwerk@arteveldehs.be of contacteer Christine Dierckx (09 234 94 44) of Kaat De Schuyter (09 234 94 14) telefonisch.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden