Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Sociaal Werk

Personeelswerk (HRM)

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Sint-Annaplein

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Wat na je opleiding?

Wie een job vindt in de beroepssector, doet daar gemiddeld vier maanden over. Wie een job vond buiten de sector, had gemiddeld twee maanden nodig om werk te vinden. Een jaar na het afstuderen is 8,9% van de afgestudeerden met dit diploma werkzoekend.

Verder studeren

Zo’n 57,8% van onze studenten studeert verder. Aan Arteveldehogeschool kan je via een verkort traject een tweede bachelordiploma behalen, bijvoorbeeld Educatieve Bachelor in het Onderwijs: Lager Onderwijs. Arteveldehogeschool biedt een hele waaier aan mogelijkheden om je kennis te verdiepen: bachelor-na-bachelors, postgraduaten en bijscholingen. Binnen de Associatie Universiteit Gent vind je nog tal van andere bachelor-, master- en vervolgopleidingen die aansluiten bij jouw diploma. Zo kan je via een schakelprogramma doorstromen naar een masteropleiding, bijvoorbeeld Sociaal Werk, Sociologie, Bestuurskunde & Publiek Management ... Alle informatie hierover vind je op www.ugent.be/studiekiezer. Check ook www.hogeronderwijsregister.be.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden