Bachelor

Podologie

180 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Verkort traject mogelijk, Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Internationale ervaringen

Lies ging tijdens haar studies naar Senegal. Ze deed er gedurende twee maanden haar stage als podoloog in zowel het orthopedisch als het diabetescentrum. Bekijk haar getuigenis!

Bekijk meer internationale getuigenissen

Wat is internationalisering?

Heb je zin om een buitenlands avontuur aan te gaan tijdens je opleiding? Arteveldehogeschool heeft een breed internationaal netwerk van 110 buitenlandse partneruniversiteiten en -hogescholen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. De mogelijkheden om in het buitenland te studeren of stage te lopen zijn dan ook eindeloos. We moedigen je aan om je horizon te verruimen en je te verdiepen in andere talen en culturen. De creditbewijzen die je zou behalen zijn uiteraard evenwaardig aan die van Arteveldehogeschool zelf.

Eén op vijf studenten per academiejaar grijpt deze kans met beide handen. Sta jij ook open voor zo’n verrijkende internationale ervaring? We sommen de mogelijkheden binnen deze opleiding hieronder voor je op.

Wat zijn de mogelijkheden binnen deze opleiding?

Studeren

In de Bachelor Podologie krijg je de kans om les te volgen aan een partnerschool- of universiteit.

Stage

In deze opleiding heb je de mogelijkheid om in het laatste jaar stage te lopen in het buitenland. Wordt het Nederland, Spanje, Finland, het Verenigd Koninkrijk of Senegal? De keuze is aan jou.

Internationalisation @ home

Blijf je liever in België, maar wil je toch een internationale ervaring opdoen? Met het programma ‘International Healthcare Studies’ volg je samen met internationale medestudenten een aantal opleidingsonderdelen in het Engels op je eigen campus. Een uitgelezen kans om je Engels bij te schaven, je netwerk uit te bouwen en een internationale ervaring op je cv te plaatsen.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden