Bachelor

Podologie

180 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Kwaliteitsvol leren

Je schrijft je in voor een kwaliteitsvolle opleiding. De kwaliteit van de opleiding wordt voortdurend gemonitord en verbeterd. Bekijk onze accreditatie, opleidingsreview of de opleiding in cijfers.

Accreditatie

De Bachelor Podologie is een erkende opleiding. Ze werd geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Lees hier meer.

Opleidingsreview

In 2016 werd de opleiding beoordeeld door een onafhankelijk panel van deskundigen. De opleiding werd positief beoordeeld:

In de Bachelor Podologie geven de docenten met een motiverend enthousiasme les. De overlegstructuren tussen management, medewerkers en studenten zijn in evenwicht en er is een goede organisatie van kwaliteitszorg. De voorzieningen om een optimale leeromgeving voor de studenten te creëren zijn allemaal aanwezig.

Een grote troef van de opleiding is het audiovisueel materiaal over de podologische technieken en hoe er onderwijskundig wordt mee omgesprongen. Een ander sterk punt is de grote flexibiliteit waarmee wordt ingespeeld op de groeiende eisen die voortvloeien uit de grote studentenaantallen en de beperkte stageplaatsen. Vergeleken met gelijkaardige opleidingen is deze opleiding sterk aanwezig en toonaangevend.

Lees het volledige rapport hier.

Opleiding in cijfers

Hoeveel studenten volgen deze opleiding? Welk diploma behaalden deze studenten in het secundair? Hoelang doen studenten over het behalen van het diploma? Lees hier de antwoorden!