Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Bedrijfsmanagement

Rechtspraktijk

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Praktisch: waar volg je les?

Het coronavirus is nog steeds aanwezig en dus blijft waakzaamheid geboden. Je vindt hier alle informatie over onze maatregelen in code rood.

De Bachelor Bedrijfsmanagement volg je op campus Kantienberg en campus Stropkaai.  Campus Kantienberg en campus Stropkaai liggen vlakbij een bruisende buurt vol hippe horecazaken, toonaangevende cultuurhuizen, grote parken en andere ontspanningsmogelijkheden. Er valt dus altijd wel iets te beleven.

Campus Kantienberg en campus Stropkaai zijn vlot bereikbaar met de trein, tram, bus en fiets en liggen dicht bij het station Gent-Sint-Pieters, bioscoop Kinepolis, het Citadelpark en Kunstencentrum Vooruit.

Ontdek in deze video de campus Kantienberg voor studenten interessedomein Business en Management

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden