Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Bedrijfsmanagement

Rechtspraktijk

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? Binnen de opleiding Bedrijfsmanagement is dit mogelijk. Je start hoe dan ook in het eerste gemeenschappelijke jaar Bedrijfsmanagement. Later kies je – via een traject op maat – voor de afstudeerrichting Rechtspraktijk.

Het traject voor de afstudeerrichting Rechtspraktijk leg je af in 3 jaar en dus 6 semesters.

Studieprogramma

Benieuwd naar welke vakken je zal volgen? Ontdek hier het studieprogramma.

Inschrijven voor de start in februari

Interesse? Het is niet nodig om te wachten op je resultaten van je eerdere school of universiteit. Je kan je alvast inschrijven.

Schrijf je in

  • Mail daarna naar trajectbeheerBEM@arteveldehs.be om je traject verder op te stellen en om de informatie voor een goede start te ontvangen.
  • Misschien heb je er al een gedeeltelijke studie op zitten en heb je recht op vrijstellingen. Kijk hier  om een overzicht te krijgen van de standaardvrijstellingen vanuit Handelswetenschappen UGent en  hier  voor de standaardvrijstellingen vanuit Toegepaste Economische Wetenschappen UGent. Maar ook met credits behaald aan andere instellingen kan je eventueel vrijstellingen krijgen. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je hier.
  • Het formulier mail je door naar trajectbeheerBEM@arteveldehs.be
  • Heb je al een bachelordiploma en wens je een bijkomend diploma Bedrijfsmanagement te halen via een verkort traject, dan kan je ook starten in februari. Contacteer hiervoor de trajectbegeleider of klik hier voor meer informatie.

Heb je nog vragen of wil je een extra woordje uitleg, neem contact op met trajectbeheerBEM@arteveldehs.be.

Terug naar 'Starten in februari' - Bachelor Bedrijfsmanagement

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden