Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Bedrijfsmanagement

Rechtspraktijk

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Wat na je opleiding?

Heb je je diploma Rechtspraktijk op zak? Dan ben je klaar om de arbeidsmarkt te veroveren. Uit onderzoek van de VDAB blijkt dat 95% van de afgestudeerden met dit diploma na één jaar aan het werk is.

We leiden je op tot een paralegal met pit. Na de Bachelor Bedrijfsmanagement met de afstudeerrichting Rechtspraktijk kan je onder andere aan de slag als vastgoedmakelaar, juridisch adviseur, griffier, bankmedewerker, consultant of notariaatsmedewerker. De opleiding Rechtspraktijk is daarnaast de enige afstudeerrichting die – via een schakelprogramma – leidt naar een diploma Master in de Rechten.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden