Bachelor

Verpleegkunde

240 studiepunten, Afstandsonderwijs mogelijk, Verkort traject in afstandsonderwijs mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, VDAB-traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Starten in februari

Via een geïndividualiseerd traject kan je starten in februari. Je studie duurt dan minstens 4,5 jaar (9 semesters). We bekijken samen met jou hoe je opleidingsprogramma er kan uitzien en stippelen een traject op maat uit.

Inschrijven kan na een intakegesprek met één van de trajectbeheerders (An Aerssens, Maaike De Maré, Kris Hommez). Een afspraak maken kan aan de hand van deze link en je kan eveneens contact met hen opnemen via email: trajectbeheer.vpk@arteveldehs.be.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden