Ken je de Verbinddoos en gebruik je deze? Lees dan hier verder!


We horen veel waarderende feedback over het gebruik van de Verbinddoos in de zorg. Sommigen gebruiken dit vooral bij individuele gesprekken, anderen gaan ermee aan de slag in kleine groepsactiviteiten. Om zorgverleners te ondersteunen die hiermee aan de slag gaan in de praktijk, bieden we graag een platform om ervaringen en vragen met elkaar te delen.

Daarom organiseren we op 12 januari 2021 van 12u30 tot 14u een 'lunchmeeting' waarbij we zorgverleners die al aan de slag zijn met de Verbinddoos uitnodigen om hun ervaringen te delen. Deelname is gratis, inschrijven verplicht. Voorwaarde is dat je de Verbinddoos gebruikt en je ervaringen wil delen met collega’s uit het werkveld.

 

Ken je de Verbinddoos nog niet of gebruik je deze nog niet? Lees dan hier verder!


Vind jij het ook belangrijk om stil te staan bij eindelevensvragen met de ouderen waarmee je werkt? De Verbinddoos biedt gespreksstarters waarmee je dieper kan ingaan op de wensen, vragen en noden van de oudere. Klik hier voor meer informatie over de Verbinddoos.

Tijdens een korte online inspiratiesessie willen we de Verbinddoos voorstellen en de werking duiden. Daarnaast is er ruimte voor uitwisseling en worden goede praktijkvoorbeelden met de Verbinddoos gedeeld. 

We komen graag samen op 14 januari 2021 van 12u30 tot 14u voor een 'lunchmeeting' waarbij we zorgverleners die de Verbinddoos nog niet gebruiken uitnodigen. Deelname is gratis, inschrijven verplicht.