Bijscholingen en studiedagen

Green Deal Eiwitshift – Inspiratiesessie Tobias Leenaert

Eiwittransities, green deals, stikstofarresten ... Er is heel wat aan de gang op gebied van voeding, landbouw en milieu in onze maatschappij. En ook Arteveldehogeschool werkt mee aan een duurzame wereld! Eind april 2021 teken(d)en we de nieuwe Green Deal 'Eiwitshift op ons Bord' in bijzijn van minister Demir. Als kick-off voor het project gaf keynote spreker Tobias Leenaert op 1 april 2021 een Engelstalig webinar voor onze partners en medewerkers over de evolutie naar een plantaardig voedingspatroon.

Wie is Tobias Leenaert?

Tobias Leenaert is een Belgisch veganistisch activist, opiniemaker, auteur en spreker. In 2000 richtte hij EVA op, de voornaamste vegetarische organisatie in Vlaanderen, die hij tot 2015 ook leidde. Hij is de bedenker van Donderdag Veggiedag.

Leenaert blogt als the vegan strategist over strategieën om een diervriendelijke samenleving te realiseren en meer mensen meer plantaardig te laten eten. In 2017 schreef hij hierover het Engelstalige boek How to create a vegan world. Verder is Leenaert medeoprichter en -directeur van het Center for Effective Vegan Advocacy en van ProVeg International. Hij geeft wereldwijd trainingen en lezingen over veganisme.

Blijf op de hoogte van soortgelijke initiatieven

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden