Bijscholingen en studiedagen

HR & Leadership in de logistieke sector

Hoe functioneert een team? Wat is het verschil tussen een leider en een manager? Welk type leiderschap hanteer je best bij wie? Inzicht krijgen in wat mensen drijft, en hoe je een team en/of organisatie kan aansturen, is belangrijk om je rol als leidinggevende succesvol te maken. In deze module gaan we dan ook dieper in op leiderschapstijlen, managementstijlen, en krijg je tools aangereikt om gericht te rekruteren, te selecteren, functionerings- en feedbackgesprekken te voeren, en je medewerkers te coachen.

Doelgroep

  • Logistieke werknemers (arbeiders en lager geschoolde bedienden) die willen doorgroeien in de supply chain sector;
  • Werknemers met ander basisdiploma hoger onderwijs (voorbeeld master wijsbegeerte, geschiedenis, enz.) die graag in de supply chain sector aan de slag willen of hun eerste stappen in deze sector zetten.

Evaluatie

Indien je deze opleiding wil omzetten in credits (studiepunten), vindt er een evaluatie van de inhoud plaats op dinsdag 19 april 2022 van 18u tot 22u.

3 ECTS - 550 euro
4 dinsdagavonden

  • 8 maart 2022
  • 15 maart 2022
  • 22 maart 2022
  • 29 maart 2022

Telkens van 18u tot 22u

Vragen over deze opleiding?

Freya Roosens
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden