contacteer ons en laat je inspireren

Wil je samen met je team de mogelijkheden van AI voor jouw bedrijf/organisatie ontdekken? 

Dan is deze interactieve inspiratiesessie de ideale start! 

Een interactieve inspiratiesessie

Over AI (artificiële intelligentie) lees en hoor je de gekste dingen. Er is een apart songfestival voor AI, AI kan perfecte namaakvideo's creëren, AI kan de vorm van een sleutel bepalen door te luisteren hoe die in het slot gaat, en zo gaat het wel nog even door. Maar hoeveel uren manueel werk komen er nog bij kijken om een toonbaar resultaat te krijgen? En hoe bruikbaar zijn zo'n zaken buiten de testomgeving? In deze sessie geven we jou een realistisch beeld van wat verschillende AI-toepassingen kunnen en hoe jij ze kan inzetten om bedrijfsprocessen kunt automatiseren en optimaliseren. 

Wat betekent AI voor mij? 

In welke sector je ook werkt, er is vast één of ander deelgebied dat geoptimaliseerd kan worden door middel van AI. Tijdens deze inspiratiesessie - bedoeld voor kleine, multidisciplinaire teams - laten we je op een ontspannen manier allerlei nieuwe technologieën ontdekken. Je maakt kennis met chatbots en virtuele realiteiten in ons medialab. Samen met je team ga je op zoek naar het geheim van Van Eyck, en wie weet vinden jullie het verloren paneel van de Rechtvaardige Rechters. 

Zo krijgen jullie hopelijk een idee van de talloze mogelijkheden. 

Voetjes op de grond

Daarna is het terug tijd voor de echte realiteit. Onder leiding van onze expert en door middel van een korte designsprint gaan jullie dieper in op de vraag: op welke manier kan AI voor ons een toegevoegde waarde zijn? We blijven daarbij weg van de gimmicks en de gadgets, en focussen ons op relevante en werkbare oplossingen. 

We schrijven graag mee aan het vervolg

Na deze gevulde halve dag zitten jullie wellicht vol ideeën en vragen. Dat vraagt wat tijd om zaken te laten bezinken en in perspectief te plaatsen. Maar wij blijven ter beschikking voor wie de inspiratie graag wil omzetten in concrete actie. We werken dan een traject op maat uit om de business vraag scherp te stellen, mee te denken over de gewenste uitkomst van een AI-oplossing en welke aanbieder het best jullie noden kan beantwoorden.