Bijscholingen en studiedagen

Inspiratiesessie - De impact van digitale transformatie

"De wereld is rond, ook na corona", over de impact van digitale transformatie door Jo Caudron (Founding Partner at Scopernia).

Inhoud

Jo Caudron is één van de internetpioniers in België. Deze serial entrepreneur stampte meer dan twintig digitale bedrijven uit de grond, en heeft een scherp oog voor de nieuwste trends. In zijn meest recente boek ‘De wereld is rond’ kijkt hij naar de grote transformatieve uitdagingen waar de wereld voor staat, en gaat hij op zoek naar een optimistisch plan voor deze tijden van extreme veranderingen.

 

Digitale en maatschappelijke evoluties zorgen ervoor dat de manier waarop we leven, werken en ons verplaatsen drastisch verandert. De combinatie van al deze factoren zal een ongeziene omwenteling creëren, met impact op verschillende domeinen, hele industrieën onder druk zetten en bijgevolg de manier waarop bedrijven handelen beïnvloeden. Meer dan ooit is het van cruciaal belang voor organisaties om naar hun markt te luisteren en hun bedrijfsmodel en strategie te innoveren, pivoteren of bij te sturen.

 

Jo stond aan de wieg van het internet in ons land en blijft steeds ver voorbij de horizon kijken. Deze geboren verteller neemt u mee in de wondere wereld van de moderne technologie. Op een heldere manier doet hij uit de doeken wat de hoogtepunten en de valkuilen waren en zijn van de digitale communicatie, innovatie en transformatie en hij schetst een beeld van wat ons nog te wachten staat, ook tijdens en na COVID-19.

Datum: 29/09/2020

Uur: 19u-20u30

Locatie : online

Prijs: gratis

Brochures

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden