Bijscholingen en studiedagen

Inspiratiesessie - Digital transformation in action (NL)

Inspiratiesessie
30/03/2021

 

 

Hoe kunnen we het digitale tijdperk als een uitdaging en opportuniteit zien, in plaats van een bedreiging? In deze inspiratiesessie doet Christophe Glorieux (Managing Partner en Founder - Digipolitans) het cyclisch verloop van digitale transformatie uit te doeken. Geen saaie en theoretische uiteenzetting, maar een hands on sessie met praktijkgerichte inzichten en award winning cases.

 

Digipolitans is een Boutique Consultancy Agency, met een bewezen track record in digitale transformatie bij toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren en landen. Ze geloven er niet in digital first, maar in consumer first.

Datum: 30/03/2021

Uur: 19u-20u30

Locatie: online

Prijs: gratis

 

 

Brochures

 

 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden