Bijscholingen en studiedagen

Inspiratiesessie - HR in tijden van corona

door Prof. Ans De Vos (Antwerp Management School)

Inhoud

Veranderingen en het vermogen om hiermee om te gaan, daar draait het om in deze coronatijden. Hoe pak je dit als werkgever goed aan? In deze online inspiratiesessie buigt professor Ans De Vos (Antwerp Management School) zich, op basis van een onderzoek in samenwerking met SD Worx, over de impact van de crisis op human capital in organisaties en reikt ze de noodzakelijke HR-bouwstenen aan.

 

Datum: donderdag 08/10/2020

Uur: 18u30 tot 19u30

Locatie: online

Prijs: gratis

Je ontvangt de meeting link (MS Teams) en praktische info na je inschrijving. 

Over de spreker

Ans De Vos is hoogleraar aan Antwerp Management School, waar zij houder is van de SD Worx leerstoel ‘Next generation work: Creating Sustainable Careers’. Vanaf de start van haar academische loopbaan is zij gefascineerd door loopbanen. Meer bepaald is het haar missie om mensen competenter te maken in het sturen van hun eigen loopbaan zodat zij de verantwoordelijkheid kunnen nemen over hun professionele leven. Zij onderzoekt hoe een win-win tot stand kan komen tussen organisaties en hun medewerkers en dit binnen de bredere maatschappelijke vraagstukken die spelen rond loopbanen en werk in het algemeen. Zij geniet een internationale reputatie als expert op vlak van duurzame loopbanen.

Postgraduaat Human Resources Management

Deze inspiratiesessie kadert in de module ‘Duurzaam HR’ van het postgraduaat Human Resources Management. Iedereen is welkom om vrijblijvend mee te volgen. Meer info over het postgraduaat vind je op de website.

Brochures

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden