Programma

Doorlopend vanaf 18u30 tot 20u: vrije toegang tot posterbeurs door cursisten 

Cursisten lichten hun praktijkproject toe en laten zien wat er vandaag leeft als HR-vraagstukken in bedrijven. We voorzien graag broodjes om de eerste honger te stillen.

20u tot 21u15: "Strategisch omgaan met talent, harde of zachte materie? Uitdagingen anno 2019" door prof. Dr. Dirk Buyens

Dirk Buyens, Professor Human Resource Management aan Vlerick Business School, heeft een uitgesproken mening over talentmanagment, dat maar al te vaak op dezelfde hoop gegooid wordt als Human Resources Management. Hij houdt er een vrij controversiële visie op na door te stellen dat “talentmanagement niet over de medewerkers in de organisatie gaat”. Moeten we dan meer focussen op de strategische kant van HRM, of kiezen we toch beter voor de soft skills? In deze inspiratiesessie deelt hij zijn expertise met u en benoemt hij de uitdagingen anno 2019. Het belooft een boeiende avond te worden!

21u15 tot 22u: netwerkmoment 

U krijgt de gelegenheid om kennis te maken met andere deelnemers bij een hapje en een drankje. 

Door wie? 

Dirk Buyens is de autoriteit op gebied van strategisch HR en brengt het beste uit u en uw organisatie naar boven wat betreft people management, carrière management en organisatie ontwikkeling.

 

Voor wie?

HR-medewerkers en (people) managers. 

Benieuwd naar andere open gastcolleges of inspiratiesessies Human Resources Management? 

Klik door naar: 

Inschrijven

Inschrijven kan tot donderdag 21 maart:

  • Alumnus? Schrijf je hier in
  • Medewerker of student? Schrijf je hier in  
  • Extern? Schrijf je hier in