Bijscholingen en studiedagen

Inspiratiesessie - Postgraduaat Ondernemen met Impact

15/10/2020

Wil je graag een voorproefje van het postgraduaat Ondernemen met Impact? Tijdens deze avond krijg je (gratis!) de kans om een les bij te wonen van ons programma.

Inhoud

20:00: Zhong Yuan Xu: The start-up life.

 

Zhong vertelt je over de opstart vanaf het idee tot de uitbouw van een internationale onderneming. Hij vertelt over ondernemen als 'a way of life'.

Als co-founder en CEO van Deliverect is Zhong Xu een rasechte ondernemer. Hij staat gekend als een 'serial entrepreneur' en heeft een passie voor mobilie, SAAS en cloud-technologie. Hij startte zijn eigen eerste bedrijf toen hij 17 jaar was en websites bouwde voor de hospitality sector. Na het beëindigen van zijn studies Software Engineering aan UGent in 2009, werkte Zhong als senior engineer voor EVS Broadcast waar hij mobile en cloud oplossingen ontwierp voor London Olympics, UEFA en BBC.
In 2012 richtte hij mee POSIOS op, dat in 2014 werd overgenomen door Lightspeed. Als Global Director of Hospitality bij Lightspeed bouwt hij hét cloud-based restaurantplatform van de toekomst, dat ondertussen in meer dan 100 landen wordt gebruikt. In 2018 startte hij Deliverect, dat restaurants en voedingsbedrijven dichter bij hun klanten brengt dankzij innovatieve software. De voorbije twee jaren groeide Deliverect tot een bedrijf met meer dan 80 VTE en een omzet van meer dan 20 miljoen euro.

 

21:00: Matthias Browaeys: Cash flows until it stops!

 

Tijdens zijn lezing neemt hij je mee op wandel langs zijn ondernemerspad in de financiële wereld. Je komt te weten hoe een klassieke markt reageert als er een nieuwe speler komt opdagen.
Hij geeft verhalen mee over hoe hij zich als student heeft kunnen opwerken tot referentie van alternatieve financiering in Vlaanderen. Als kers op de taart krijg je tips en tricks om jouw bedrijf op te starten en op te schalen naar een 1 miljoen omzet business. Als laatste kijken we even naar de toekomst. Hoe gaat de financieringsmarkt de komende jaren veranderen?

 

Matthias Browaeys is de oprichter van WinWinner, een crowdlending platform dat ondernemers en investeerders samenbrengt. WinWinner begon als zijn bachelorproef tijdens de opleiding KMO-management aan onze Arteveldehogeschool, en ondertussen bouwde Matthias het bedrijf verder uit. Hij is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en alle campagnes die op WinWinner verschijnen. Daarnaast is hij ook het eerste aanspreekpunt voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering. Ondertussen haalde hij al 30 miljoen euro op voor groeiende ondernemingen. Voor investeringen in grote bedrijven is er zijn tweede bedrijf, The Harbour. Matthias houdt van netwerken en hij is een graag geziene spreker op tal van events. Met een passie voor start-ups en groeiende KMO’s probeert hij zowel zijn persoonlijk als professioneel netwerk met elkaar in contact te brengen. 

Schrijf je gratis in  

Je kan inschrijven tot woensdag 14 oktober, 12u.

Iedereen die inschreef, krijgt die dag de deelnamelink via mail.

Brochures

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden