Bijscholingen en studiedagen

Inspiratiesessie - Transformatie op basis van omnichannel CX in retail

In deze online inspiratiesessie bespreekt Sonja Van Dorslaer hoe u kunt slagen als het gaat om het ontwerpen van uitzonderlijke klantervaringen.

 

 
 

Inhoud

Wat is er nodig om een goede customer experience te creëren? In deze online inspiratiesessie bespreekt Sonja Van Dorslaer hoe u kunt slagen als het gaat om het ontwerpen van uitzonderlijke klantervaringen. Daarnaast deelt Sonja als omnichannel Customer eXperience Manager met internationale ervaring haar inzichten best practices voor het uitvoeren van succesvolle CX-strategieën. Ze houdt het niet bij loutere theorie, maar neemt er enkele interessante praktijkcases bij.

Datum: 19/01/2021

Uur: 19u-20u30

Locatie: online

Prijs: gratis

 
 

 

 
 

Brochures

 

 
 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden