Inhoud

We balanceren tijdens deze bijeenkomsten tussen thema’s als individuen meenemen, teamdynamieken, participatief leiderschap, zelfzorg …

We vertrekken vanuit persoonlijke leervragen zoals

- Ik moet een verplichte verandering doorvoeren. Ik vrees dat er veel weerstand zal zijn? Hoe kan ik dat aanpakken?

- Ik ben het niet eens met een beslissing die mijn directeur genomen heeft. Hoe kan ik dat bespreken zonder dat hij zich aangevallen voelt.

- Ik heb de betrokken medewerker al zo intensief gecoacht en bijgestuurd. Ik heb al alles geprobeerd. Wat kan ik nu nog doen?

- Wij blijven in het team botsen op een aantal terugkerende patronen. Mensen zijn zo voorzichtig met elkaar. Zij durven elkaar geen feedback geven. Hoe kan ik dat patroon doorbreken?

We duiken niet onmiddellijk in de oplossingen. Door systematisch te reflecteren over de situatie, ontvouwen zich nieuwe zienswijzen en mogelijkheden die afgestemd zijn op jouw situatie. Je verrijkt je competenties in het leiden en coachen van jezelf, je medewerkers, het beleid, de organisatie.

Doelgroep

Voor iedereen in een leidinggevende functie die in kleine groep wil reflecteren over het eigen handelen als leidinggevende.

Lesgevers

Dit zal later gecommuniceerd worden.

Inschijvingsprocedure

Op deze pagina vind je meer informatie over de inschrijvingsprocedure voor de bijscholing. Deze bijscholing maakt deel uit van de opleiding Postgraduaat Oriënteren op leiding geven. Via deze link schrijf je je in voor een creditcontract* in deze opleiding. Volg onderstaande stappen en vergeet op het einde niet om je registratie te finaliseren.

Stap 1: Vul de ontbrekende gegevens in (de meeste zijn vooraf geselecteerd). Zorg dat creditcontract zeker aangeduid is.

Stap 2: Vul jouw gegevens in. Hier kan je ervoor kiezen om jouw gegevens in te vullen via een kaartlezer (eID).

Stap 3: Personalia: vul de gevraagde gegevens in.

Stap 4: Werk: vul jouw functie en de naam van het bedrijf in. De rest is optioneel.

Stap 5: Facturatie: vul de gevraagde gegevens in.

Stap 6: Extra: Hier vul je de naam van de bijscholing in.

Stap 7: Controleer alles en finaliseer jouw registratie. Dat doe je door op de rode zin (linksboven) te klikken.

Stap 8: Na het finaliseren van de registratie, ontvang je een bevestigingsmail.

Stap 9: Proficiat, je bent succesvol geregistreerd voor de bijscholing!

Heb je jouw registratie succesvol voltooid maar geen bevestigingsmail ontvangen? Of heb je nog andere vragen/opmerkingen? Aarzel niet en contacteer de verantwoordelijke.

* creditcontract: hierbij schrijf je je in met het oog op het behalen van een creditbewijs voor één of meerdere opleidingsonderdelen