Programma

Onder het motto 'better safe than sorry' is het geen slecht idee om je te verdiepen in risico's en verzekeringen. Stormen, branden, rellen, vandalisme en diefstal. Er zijn voldoende onvoorziene omstandigheden die de organisatie een flinke duit kunnen kosten. Hoe zorg je ervoor dat je evenement geen menselijke en financiële ramp wordt? Is het mogelijk om je tegen de meest onwaarschijnlijke risico's te verzekeren?

Als je twijfelt over het juiste antwoord, dan kom je naar de masterclass over Risico’s en Verzekeringen voor Event Managers zodat je zorgeloos van je evenement kan genieten! We behandelen topics zoals preventie, aansprakelijkheid, (verplichte) verzekeringen,... én we maken 10 knopen in de leidraad van je planning! Mogelijks controversieel, maar een duidelijke wake-up call! 

Door wie? 

Paul-Emmanuel Casier is zaakvoerder bij Group Casier. Group Casier adviseert ondernemingen over integraal risico- en verzekeringbeheer. Als verzekeraar van een reeks grote themaparken, media- en entertainmentbedrijven in België en buitenland zijn zij de expert bij uitstek om eventmanagers tijdens de masterclass te komen adviseren.

Voor wie?

De masterclasses worden aangeboden aan zowel oud-studenten als eventprofessionals. Dankzij de receptie nadien is er bovendien gelegenheid tot netwerking met professionals uit de sector. 

Benieuwd naar andere masterclasses Event Academy? 

Klik snel door naar: 

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven!