Programma

De masterclass Talent Acquisition, Recruitment & Selection geeft inzicht in alle stappen van het rekruterings-, search- en selectieproces van A tot Z, in theorie, maar vooral in praktijk. Je maakt kennis met verschillende tools en methodieken waarmee je de juiste match maakt tussen een vacature en een kandidaat. Rekrutering is voor elke organisatie bijzonder belangrijk, want wie je aanwerft, oefent een belangrijke invloed uit op de cultuur en de performantie van je organisatie.

Door wie? 

Tijdens het tweede deel van de avond is Wim Van Kerckhove, Managing Partner - Cross International, te gast. Wim Van Kerckhove heeft een Master in Politieke Wetenschappen met een major in Internationale Zaken.

In 1998 startte hij als Research Consultant bij VanRam Associates. Hij werkte in verschillende sectoren en voor verschillende posities. Intussen studeerde hij HR waardoor hij extra verantwoordelijkheden kreeg binnen het bedrijf. Bij de overname van VanRam door TMP in 2000, kreeg hij de verantwoordelijkheid over een team van ongeveer 12 consultants.

In 2001 kreeg Wim de kans om de algemene verantwoordelijkheid te dragen over CrossInternational. Als Managing Partner reorganiseerde hij het bedrijf richting talent search met een sterke focus op het leveren van totale HR oplossingen.

Voor wie?

  • Mensen zonder HRM-ervaring, die in de toekomst graag deze richting willen uitgaan
  • Lijnmanagers, afdelingsverantwoordelijken die via verdieping van hun HR-kennis hun functioneren binnen de organisatie willen verbeteren
  • HRM-medewerkers die momenteel binnen één bepaald HRM-domein werkzaam zijn, maar die hun HR-kennis willen verbreden met het oog op interne en/of externe doorgroei 

Benieuwd naar andere masterclasses Human Resources Management? 

Klik snel door naar: 

Inschrijven

Inschrijven kan via eveline.desmet@arteveldehs.be