Programma

Sommige organisaties lijken wel vast te zitten in een verouderd stelsel. Werknemers raken gedemotiveerd, ondernemers zoeken naar een ander soort samenwerken, vertrouwde modellen schieten tekort... Hoe gaan we ons organiseren als we een context willen crëeren waarin mensen meer veerkracht ontwikkelen?

Karen van Garsse brengt inzicht in andere organisatievormen die meer veerkracht in zich dragen. Als mensen en organisaties zich op deze manier verbinden, wordt onze maatschappij ook weerbaarder, duurzamer en 'anti-fragieler'. Wat zijn de kenmerken van dergelijke organisaties en waarop zetten we dan in? Op welke manier kan het potentieel in een organisatie aangesproken worden? Bestaan er al dergelijke organisaties in Vlaanderen?

Door wie? 

Karen Van Garsse is meer dan 10 jaar actief als zelfstandig consultant/coach voor organisatie- en talentontwikkeling. Voordien bouwde ze managementervaring op in de business. Karen coacht ervaringsgericht en combineert haar business-, HR- en professionele coachervaring met kennis van potentieel-gericht werken en nieuwe werkvormen afgestemd op de samenleving 3.0. Haar activiteiten als organisatiecoach vormen een perfecte synergie en inspiratie voor haar job als loopbaancoach bij My Future Works (en vroeger als outplacementcoach voor kaderleden).

Karen gelooft dat iedere organisatie een levend systeem is dat haar eigen weg gaat. Als mensen kunnen connecteren vanuit hun potentieel, en de kans krijgen om samen hun sterkten in te zetten en te ondernemen vanuit zingeving, is de basis gelegd om als bedrijf veerkrachtig te reageren op de economische uitdagingen in de samenleving 3.0. 

Voor wie?

HR-medewerkers en (people) managers. 

Benieuwd naar andere masterclasses Human Resources Management? 

Bekijk hier het overzicht van ons volledige aanbod masterclasses Human Resources Management.

Voor meer informatie omtrent een masterclass in het bijzonder, klik door naar: 

Inschrijven

Schrijf je hier in.