Programma

Digitale evoluties zorgen voor verandering in alle sectoren. De enige zekerheid is verandering en dat vraagt naar nieuwe aanpakken en expertises. 

  • Hoe kan je als informatiespecialist, als team of organisatie omgaan met deze veranderingen?
  • Hoe geef je die verandering op een zinvolle manier vorm?
  • Wat zijn aandachtspunten bij het veranderen of verbeteren van gebruikerservaringen? 

Wil je weten waarom design thinking, service design, user experience, business modelering, informatie architectuur, usability en gebruikersonderzoek uitgroeien tot vakgebieden op zich? Schrijf je dan in voor deze masterclass en zoek mee naar de antwoorden..

Door wie? 

Rosemie Callewaert begeleidt organisaties met veel data en informatie bij het zoeken naar nieuwe of verbeterde gebruikerservaringen. Tijdens deze samenwerking worden de organisatiedoelen afgesteld op reële noden door de gebruikers te betrekken in veranderingstrajecten. Het in kaart brengen van een digitale strategie, het ontwerpen van interfaces, het organiseren van informatie en -datastromen, het ontwerpen van datamodellen, het uitvoeren van gebruikersonderzoek en de procesbegeleiding bij deze veranderingen zijn de specialisaties van iStoireServices.be, het bedrijf van Rosemie Callewaert. 

Voor wie?

  • Chief Information Officers, communicatiedeskundigen, stafmedewerkers,... die het management en de organisatie adviseren op vlak van informatiemanagement
  • Lean professionals, proces consultants, projectmanagers,... die informatieprocessen en -systemen optimaliseren en aligneren met de organisatiestrategie

Benieuwd naar andere masterclasses Kennis- en informatiemanagement? 

Bekijk hier het overzicht van ons volledige aanbod masterclasses Kennis- en informatiemanagement.

Voor meer informatie omtrent een masterclass in het bijzonder, klik door naar: 

 

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven!