Programma

“Data is the new oil” is het nieuwe credo Er gaat geen dag voorbij of er is wel ergens in Vlaanderen een conferentie over Big Data, IoT of Data Science. We leven inderdaad in fascinerende tijden en data is inderdaad een sleutel tot succes, maar het is verdomd moeilijk om tussen de bomen het bos te blijven zien.

In deze masterclass streven we de demystificatie van de data-economie na. Met een high level Tech overzicht te geven en daarbij de impact die deze heeft op de business, rijken we enkele handvaten aan waarmee u in uw eigen omgeving aan de slag kunt en richting kunt geven aan uw business in de digitale storm die aan de gang is.

Daarnaast laten we u met een hands-on oefening de Business Intelligence-workflow ervaren in een self-service BI-tool.

Door wie? 

Hans Tubbax was na zijn masterstudie als Bio‐ingenieur (K.U. Leuven) als analistprogrammeur betrokken bij diverse IT‐projecten bij grote bedrijven. In september 2001 maakt hij de overstap naar de academische wereld waar hij diverse cursussen in datamanagement gaf.

Sinds de start van de BICC‐Thomas More in 2007 was Hans betrokken bij het organiseren van de jaarlijkse BI‐conferentie, coördineerde hij gedurende 3 jaar een internationaal BI‐project, was hij betrokken bij verscheidene praktijkgericht onderzoeken voor het BICC en trainde hij business mensen in de fundamenten van Business Intelligence. De afgelopen 3 jaar heeft hij als opleidingsmanager van de opleiding Informatie Management & Security (Thomas More) de opleiding volledig geredesigned om in deze disruptieve tijden future-proof te blijven.

Voor wie?

  • Chief Information Officers, communicatiedeskundigen, stafmedewerkers,... die het management en de organisatie adviseren op vlak van informatiemanagement
  • Lean professionals, proces consultants, projectmanagers,... die informatieprocessen en -systemen optimaliseren en aligneren met de organisatiestrategie

Benieuwd naar andere masterclasses Kennis- en informatiemanagement? 

Bekijk hier het overzicht van ons volledige aanbod masterclasses Kennis- en informatiemanagement.

Voor meer informatie omtrent een masterclass in het bijzonder, klik door naar: 

 

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven.