Programma

Hoe met vertrouwen informatie, kennis en ervaringen digitaal delen terwijl deze toch dynamisch afgeschermd worden? Dat is de uitdaging voor de komende jaren opdat mensen vertrouwen blijven behouden in digitale systemen om informatie, kennis en ervaringen te blijven delen met andere mensen en met allerlei organisaties. De klemtoon in deze sessie zal liggen op het gedrag van de mens en de hulp van technologie om informatie, kennis en ervaringen te delen en te beschermen. Hierbij zal het concept "security & privacy by design" uitgelegd worden met tal van voorbeelden.

Door wie? 

Marc Vael  is directeur interne audit/risicobeheer en externe informatieveiligheid bij Smals, een Belgische IT vzw met 1.750 medewerkers en 230M euro omzet. Marc heeft 25 jaar actieve ervaring in informatieveiligheid, privacy, risicobeheer en IT Audit.

Daarnaast is Marc ook voorzitter van ISACA België vzw, plaatsvervangend lid van de Vlaamse ToezichtsCommissie (VTC), lid van het auditcomité van HoGent, bestuurslid bij SAI vzw en Krinos, lid van de permanente stuurgroep van ENISA.

Marc is een gepassioneerd gastspreker aan de Antwerp Management School, Solvay Brussels School en TIAS en deelt regelmatig zijn kennis en ervaringen in panels en conferenties.

Voor wie?

  • Chief Information Officers, communicatiedeskundigen, stafmedewerkers,... die het management en de organisatie adviseren op vlak van informatiemanagement
  • Lean professionals, proces consultants, projectmanagers,... die informatieprocessen en -systemen optimaliseren en aligneren met de organisatiestrategie

Benieuwd naar andere masterclasses Kennis- en informatiemanagement? 

Bekijk hier het overzicht van ons volledige aanbod masterclasses Kennis- en informatiemanagement.

Voor meer informatie omtrent een masterclass in het bijzonder, klik door naar: 

 

Inschrijven

Schrijf je hier in.