Bijscholingen en studiedagen

Module ‘Supply Chain Management’

-

Inhoud

Als je in je kleerkast, je koelkast of je locker kijkt, dan zie je dat een heleboel producten een lange weg hebben afgelegd om tot bij jou te komen. Tijdens dat traject wordt toegevoegde waarde gecreëerd. De broodwinning van een belangrijk deel van de bevolking is verbonden aan de logistieke sector. Bedrijven zoeken leveranciers en klanten over de hele wereld, en consumenten willen altijd nieuwe belevenissen. Dat vormt een belangrijk deel van onze economie.

 

In deze module leer je dan ook de basisbeginselen en –principes van Supply Chain (supply chain planning, purchasing in the value chain, supply chain execution, resilience, innovatie).

 

Examen op 08/01/2020, van 9u tot 12u30.

In de namiddag is er een (vrijwillige) coachingsessie rond je praktijkproject.

 

Inschrijven via laurence.kympers@arteveldehs.be 

Vragen? Contacteer Freya Roosens via freya.roosens@arteveldehs.be

6 dagen - 4 ECTS - 525 euro

20/11, 27/11, 4/12, 11/12, 18/12, 08/01

Telkens van 9u tot 16u 30

Brochures

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden