Inhoud

In het kader van het TROTS-project  (TROTS staat voor: Trots op de Realisaties, de Ongewone ideeën en de Talenten van onze Studenten) van  Arteveldehogeschool zijn wij op zoek gegaan naar speciale studenten.  
Studenten waar we TROTS op mogen zijn om heel uiteenlopende redenen: studenten die omwille van hun uitzonderlijke (persoonlijke, familiale ... ) situatie als student uitblinken, studenten die mantelzorger zijn, studenten die vrijwilliger zijn bij jeugdbeweging, sportclub, studentenclub, vereniging, enz. en die combinatie met studeren bijzonder maken. Dat kunnen ook studenten zijn die het student-zijn op de kaart zetten als studentenvertegenwoordiger, studenten die ondanks langdurige ziekte de combinatie met studeren mogelijk maken ...   

Programma

Voetvorm en de opleiding Bachelor in de podologie van Arteveldehogeschool slaan de handen in elkaar om jou een TOPavond te bezorgen.    

18 - 18.30 u.: Uitreiking TROTS award
We zetten met de TROTS award een student in de bloemetjes, op wie we terecht fier zijn.  

18.30 - 20 u.: Bezoek aan materialenbeurs met walking dinner
Standhouders stellen jou hun nieuwe en bestaande gamma aan producten voor tijdens een materialenbeurs met walking dinner.

20 - 21.30 u.: Avondlezing Prof Dr. Van Tiggelen 
Je kan aansluitend naar de Voetvorm avondlezing met Prof. Dr. Damien Van Tiggelen ‘State of the art: total sports rehab, huidige tendensen binnen de revalidatie-principes van OL-blessures bij sporters'. Inschrijven hiervoor via deze link

Doelgroep

Studenten podologie, podologen, kinesitherapeuten, artsen ...

Partners

Brucare
Consulta
Dumco
Intermedi
Medida Solutions
New Instruphar
Optima Control
P.L.T.