Graduaat

Accounting Administration

120 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg

Wat na je opleiding?

Je graduaatsopleiding afgerond? Dan heb je meer dan een basiskennis boekhouden. Ga je werken of verder studeren? Ontdek alvast je opties:

Werken

Je bent klaar om de arbeidsmarkt te veroveren. Met je ruime inzetbaarheid en polyvalente profiel kan je aan de slag als vlotte teamspeler bij bijvoorbeeld de financiële of boekhoudafdeling van een bedrijf of bij een kleiner accountantskantoor. Dossierbeheerder of boekhoudkundig medewerker? Maak alvast je visitekaartjes aan.
Je professionele kennis, skills en digitale competenties maken je gegeerd op de arbeidsmarkt. Met jou aan hun zijde weten werkgevers dat ze met een gerust hart de digitale toekomst tegemoet kunnen gaan.

Verder studeren

Heb je de smaak te pakken en wil je graag verder studeren? Dat kan. Een bachelor in het Bedrijfsmanagement ligt binnen je bereik. De afstudeerrichting Accountancy-fiscaliteit ligt het meest in het verlengde van je interesses. Daarnaast kan je een bachelor in het Officemanagement behalen.

  • Voor het vervolgtraject naar de bachelor Bedrijfsmanagement (Accountancy-fiscaliteit) reken je op 3 semesters en 97 studiepunten.
  • Voor een bachelor in het Officemanagement (met de afstudeerrichting Languages of Human Resources Management) reken je op 5 semesters of 124 studiepunten.