Graduaat

Educatief Graduaat Secundair Onderwijs

90 studiepunten, Werken en studeren combineren mogelijk, Leraar-In-Opleiding (LIO)-traject mogelijk, Campus Kattenberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Persoonlijke begeleiding

Unieke aanpak 

Onze docenten en de trajectcoach volgen je persoonlijk op en dagen je uit om het beste uit jezelf te halen.

Begeleiding op maat

Aan Arteveldehogeschool ligt de nadruk op een persoonlijke begeleiding. Heb je last van examenangst of uitstelgedrag of heb je nood aan een goede studiemethode? Zou je graag psychosociale begeleiding krijgen? Doe dan een beroep op ons  ruime begeleidingsaanbod op maat. 

Alles voor de student

Zoek je een fiets, sport, cultuur, een dokter...? Wil je lekker en low budget eten? Heb je vragen rond huisvesting? Kom je in aanmerking voor een studietoelage? Check de dienst studentenvoorzieningen (Stuvo) via www.arteveldehogeschool.be/studentenvoorzieningen 

Samenwerking LUCA School of Arts

Voor professionals uit de kunstensector die dit graduaat volgen, werkt Arteveldehogeschool samen met LUCA School of Arts om de opleiding helemaal af te stemmen op jouw maat.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden