Graduaat

Tolk Vlaamse Gebarentaal

Uitdovende opleiding, Geen inschrijvingen meer mogelijk voor 2021-2022, Campus Tinelstraat

Opgelet: uitdovende opleiding
Na een beslissing van de Vlaamse Overheid valt de opleiding Tolk Vlaamse Gebarentaal vanaf academiejaar 2021-2022 onder niveau 7 van het hoger onderwijs (academische masteropleidingen). Dat betekent dat Arteveldehogeschool de graduaatsopleiding Tolk Vlaamse Gebarentaal vanaf september 2021 enkel nog uitdovend aanbiedt en hiervoor geen nieuwe studenten meer bij Arteveldehogeschool kunnen starten. Huidige studenten kunnen hun programma wel nog verderzetten.

Waarom dit graduaat?

Een graduaatsopleiding?

Een graduaatsopleiding is een jobgerichte opleiding, sterk gericht op het aanleren en toepassen van competenties in reële werksituaties. Ideaal voor wie een sterke en snelle start wil maken op de arbeidsmarkt. Arteveldehogeschool biedt 10 graduaten aan. Ontdek hier alles over graduaten.

Als je volmondig "ja" kan zeggen op onderstaande vragen is een graduaatopleidings zeker iets voor jou!

Weet je welke job je wil?  

Een graduaatsopleiding bereidt je voor op een specifiek beroepsprofiel. 

Wil je leren in je eigen tempo?

Het standaardtraject duurt vier jaar, maar je kiest zelf hoeveel vakken je opneemt per semester, waardoor je de opleiding kan combineren met een job en/of een gezin.  

Leer je graag al doende?

Je steekt je handen uit de mouwen tijdens werkplekleren. De opdrachten die je krijgt zijn relevant en neem je op samen met toonaangevende bedrijven actief in de sector.

Wil je ervaring op je cv kunnen zetten?

Werkplekleren maakt een groot en belangrijk deel uit van een graduaat. Zo doe je werkervaring op tijdens je opleiding waarmee je kan uitpakken tijdens een sollicitatiegesprek of in je portfolio.

Wil je goed begeleid worden?

Je krijgt les in relatief kleine groepen. Verschillende coaches staan steeds paraat om je vragen te beantwoorden.  

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden