Graduaat

Marketing- en Communicatiesupport

120 studiepunten, Werken en studeren combineren mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Dit graduaat is dé praktijkopleiding voor wie een uitdagende job wil in de marketingsector.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Wat zal je leren?

Je leert de ins en outs van sociale media en digitale tools beheersen en communicatie- of marketingplannen tot in de details begrijpen en uitvoeren.

Wat na je opleiding?

Afhankelijk van je afstudeerrichting kom je terecht op de marketing- of communicatiedienst van een organisatie. Je biedt ondersteuning in verschillende taken.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Marketing- of communicatiesupport echt onder de knie krijgen doe je door actief je handen uit de mouwen te steken. Daarom ga je al snel aan de slag op een echte werkplek.

Waarvoor kies je?

Binnen dit graduaat heb je in het tweede jaar de keuze tussen de afstudeerrichting Marketingsupport en de afstudeerrichting Communicatiesupport.

Praktisch: waar volg je les?

Het Graduaat Marketing- en Communicatiesupport volg je op de campus Kantienberg, onze modernste en onze grootste campus.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? In deze graduaatsopleiding kan je starten in februari voor een traject van 2,5 jaar.

Verkort traject en vrijstellingen

De opleiding Marketing- en Communicatiesupport duurt twee of drie jaar, afhankelijk van het traject dat je kiest. Mogelijk heb je recht op vrijstellingen.

Kwaliteitsvol onderwijs

Het Graduaat Marketing- en Communicatiesupport is een erkende opleiding.

Brochures

Academiejaar 2020-2021

2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
In het secundair onderwijs volgde ik kunsthumaniora in Sint-Lucas, meer bepaald de richting Toegepaste Beeldende Kunst – Illustratie. Daarna zocht ik een praktisch gerichte opleiding met boeiende vakken. Toevallig kwam het Graduaat Marketing- en Communicatiesupport op mijn weg. Deze opleiding beantwoordde exact aan wat ik voor mijzelf in gedachten had en dus heb ik de sprong gewaagd. Ik heb er nog geen minuut spijt van gehad, mijn verwachtingen zijn zelfs overtroffen!
Léonore Cardon De Lichtbuer
Eerstejaarsstudent Marketing- en Communicatiesupport

Vragen over deze opleiding?

Graduaat Marketing- en communicatiesupport
T 09 234 71 04
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden