Wat na je opleiding?

Na deze opleiding word je een professional die zijn communicatie scherp en zijn campagnes zwierig uitvoert. Samen met je team vorm je de ruggengraat van een marketingafdeling. Het vele werkplekleren met bijhorende reflectie, de talrijke opdrachten en de sterke theoretische basis die je meekrijgt, maken dat je na deze opleiding helemaal klaar bent voor een job in de sector.

Veel opties

Je graduaatsdiploma op zak? Dan kan je allerlei richtingen uit.

Taken

Na dit graduaat kan je starten op een marketingafdeling, bijvoorbeeld om websites en social media te updaten, in team evenementen te organiseren, om te helpen bij de organisatie van een beursstand, om gadget- en drukwerkbestellingen op te volgen, contacten met leveranciers te onderhouden ...

Jobs

Of je nu aan het werk wil in een marketingbureau, in de evenementensector, op de marketingafdeling van een groot bedrijf of een kmo ... het is allemaal mogelijk.

Liever verder studeren?

Afgestudeerden gaan meestal meteen na de opleiding aan de slag.

Bachelordiploma

Wil je meer? Aan Arteveldehogeschool vind je heel wat vervolgopleidingen die aansluiten bij jouw interesses. Je kan bijvoorbeeld een bachelor Bedrijfsmanagement met afstudeerrichting Marketing behalen via een verkort vervolgtraject met vrijstellingen.

Vervolgtraject: