Graduaat

Programmeren

120 studiepunten, VDAB-traject mogelijk, Campus Mariakerke

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Persoonlijke begeleiding

Unieke aanpak in Graduaat Programmeren

Onze docenten volgen je persoonlijk op, dus je haalt echt het beste uit jezelf. Er is dus ook geen drempel als je met vragen zit.  

Voor vragen rond studietraject, studiekeuze en vrijstellingen in de opleiding, mail naar trajectbeheer.pgm@arteveldehs.be.

Voor vragen rond psychosociale begeleiding, mail naar gudrun.herman@arteveldehs.be.

Voor vragen rond studietoelages en studiefinanciering, mail naar gudrun.herman@arteveldehs.be.

Voor vragen rond bijzondere statuten, mail naar katrien.vandermarcke@arteveldehs.be

Arteveldebrede begeleiding op maat

Aan Arteveldehogeschool ligt de nadruk op een persoonlijke begeleiding. Geen idee welke opleiding je wil volgen? Wil je workshops volgen rond examenangst, uitstelgedrag of nood aan een goede studiemethode? Vraag je je af of je recht hebt op vrijstellingen of op een studietoelage? Heb je nood aan psychosociale begeleiding? Doe dan een beroep op ons ruim begeleidingsaanbod op maat.  

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden