Graduaat

Programmeren

120 studiepunten, VDAB-traject mogelijk, Campus Mariakerke

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Waar volg je les?

Het coronavirus is nog steeds aanwezig en dus blijft waakzaamheid geboden. De komende weken verwacht Gent zo'n 80.000 studenten, daarom breidt vanaf maandag 7 september de mondmaskerplicht uit de naar de studentenbuurt. Op de as Sint-Pietersnieuwstraat - Overpoort en de aanliggende straten zal iedereen vanaf 12 jaar verplicht een mondmasker moeten dragen. Tegelijk doet de stad Gent een warme oproep om ook op drukke plaatsen buiten de zone een mondmasker te dragen. Zo blijven we onszelf en anderen beschermen tegen het virus.

De opleiding Grafische en Digitale Media volg je op de campus Mariakerke. De thuisbasis van al wie zich op Arteveldehogeschool wenst te verdiepen in de geheimen van de grafische en digitale media. Op deze campus vind je multimedialabs, studio’s voor multicam en streaming, een schetsterras, een fotostudio, een geluidsstudio en een print & sign lab.  

Meer over de campus Mariakerke

De campus is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Van de campus tot … 
* Station Gent-Sint-Pieters: 15 minuten (snelbus) 
* De Zuid (W. Wilsonplein): 19 minuten (snelbus) 

Voor meer info over de busverbinding klik hier.

De campus is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en is gelegen vlakbij het Kruispunt R4 (ring) en N9 Gent-Eeklo. 

Op de campus is ook een ruime parkeergelegenheid en een ruime, overdekte fietsstalling. 

Ontdek campus Mariakerke in deze video

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden