Graduaat

Programmeren

120 studiepunten, VDAB-traject mogelijk, Campus Mariakerke

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Wat na je opleiding?

Veel opties

Benieuwd naar jouw toekomstmogelijkheden? Met je graduaatsdiploma op zak kan je allerlei richtingen uit.

Jobs

Laat je creativiteit de vrije loop als web designer, front-end web developer, CMS themer, full-stack JavaScript developer of een andere trendy functie in een hippe start-up of digital agency.

Sectoren

Je kan een carrière uitbouwen bij een gespecialiseerd digitaal bureau of op de IT-dienst van een (internationaal) bedrijf, een kmo of een non-profitorganisatie, bij de overheid ... 

Zelfstandige

Liever als zelfstandige front-end developer aan de slag? Wij leren je alles wat je moet weten om een zaak op te zetten in bijberoep of hoofdberoep. Zo kan je voor je eigen klanten mobiele en online toepassingen gaan ontwikkelen. 

Liever verder studeren

Afgestudeerden gaan meestal meteen na de opleiding aan de slag.

Extra bachelordiploma

Wil je meer? Zin om je kennis te verbreden? Zou je graag extra verantwoordelijkheden opnemen? Arteveldehogeschool biedt heel wat vervolgopleidingen aan die aansluiten bij je interesses.
Je kan bijvoorbeeld een bachelor Grafische en digitale media behalen via een verkort traject.

Heb je de smaak van het studeren écht te pakken? Arteveldehogeschool biedt ook heel wat andere opleidingen aan die kunnen aansluiten bij je interesses. Ontdek alle bacheloropleidingen van Arteveldehogeschool.

We bieden daarnaast mogelijkheden om je kennis te verdiepen via:

Check ook www.hogeronderwijsregister.be en www.onderwijskiezer.be voor mogelijkheden in heel Vlaanderen.

 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden