Traject op maat

Kies zelf de duur van je traject 

De opleiding Accounting Administration duurt 2 of 3 jaar, afhankelijk van het traject dat je kiest. 

  • Het tweejarig traject is een voltijds dagtraject en is vooral bedoeld voor studenten die overdag aanwezig kunnen zijn in de lessen. Voor deze opleiding kan je enkel terecht in de leslocatie in Gent. Neem je alle modules op, dan heb je in het dagtraject gemiddeld 6 halve dagen per week les. Daarnaast doe je ongeveer 10 dagen per module aan werkplekleren. In het tweede jaar heb je minder theorie en meer werkplekleren. Je besteedt ook steeds tijd aan opdrachten, oefeningen, verslagen, ... Alles samen investeer je wekelijks ongeveer 35 uur in je opleiding.
  • Het driejarig traject is een begeleid afstandstraject waarbij blended learning centraal staat. Dat betekent dat je contactmomenten combineert met online lespakketten, oefeningen en begeleide zelfstudie. Dit traject is vooral bedoeld voor mensen die een job of gezin willen combineren met een opleiding. De lessen van dit traject worden gegeven op twee plaatsen (Oudenaarde/Gent).  Jij kiest dus zelf waar je de opleiding volgt. Je hebt gemiddeld 4 contactmomenten per module op de campus. We bundelen het werkplekleren in een module. In het tweede jaar ga je vaker werkplekleren en neemt het aantal lessen af. Je werkt ook aan zelfstudie, opdrachten, oefeningen, verslagen en besteedt zo 23 uur tijd per week aan je opleiding. De contactmomenten ‘s avonds zijn bedoeld om je te ondersteunen bij je zelfstudie. Je krijgt extra toelichting, je kan vragen stellen en je leert bij van de vragen van je medecursisten.

Welke keuze je ook maakt: uiteindelijk zijn beide trajecten gelijkwaardig (120 studiepunten) en worden dezelfde inhouden en leerresultaten nagestreefd. Ook de flexibiliteit (welke module je wanneer volgt en hoe je de vakken verspreidt) is bij beide trajecten gegarandeerd.

 

Je begeleiding

Je wordt intensief begeleid tijdens je studie, op veel verschillende vlakken. Alle informatie vind je hier

Wil je studeren met werk of gezin combineren? Dat kan! Kies voor een traject op maat. Vaak kan je ook je werkplaats als stageplaats gebruiken.

 

Academiejaar

Het academiejaar start op maandag 16 september 2019. Er zijn 4 modules van telkens 9 weken.

 

Toelatingsvoorwaarden

Zijn er toelatingsvoorwaarden? Ja, die vind je hier