Graduaat

Marketing- en Communicatiesupport

120 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Je staat te springen om de organisatie van beurzen, events en marketing- en communicatiecampagnes mee in goede banen te leiden. Je weet hoe je (sociale) media inzet om je doelgroep doeltreffend te bereiken. Bovendien ben je een echte teamspeler.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Wat zal je leren?

Je leert de ins en outs van sociale media en digitale tools beheersen en communicatie- of marketingplannen tot in de details begrijpen en uitvoeren.

Wat na je opleiding?

Afhankelijk van je afstudeerrichting kom je terecht op de marketing- of communicatiedienst van een organisatie. Je biedt ondersteuning in verschillende taken.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Marketing- of communicatiesupport echt onder de knie krijgen doe je door actief je handen uit de mouwen te steken. Daarom ga je al snel aan de slag op een echte werkplek.

Waarvoor kies je?

Binnen dit graduaat heb je in het tweede jaar de keuze tussen de afstudeerrichting Marketingsupport en de afstudeerrichting Communicatiesupport.

Praktisch: waar volg je les?

Het Graduaat Marketing- en Communicatiesupport volg je op de campus Kantienberg, onze modernste en onze grootste campus.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? In deze graduaatsopleiding is dat perfect mogelijk.

Verkort traject en vrijstellingen

De opleiding Marketing- en Communicatiesupport duurt twee of drie jaar, afhankelijk van het traject dat je kiest. Mogelijk heb je recht op vrijstellingen.

Kwaliteitsvol onderwijs

Het Graduaat Marketing- en Communicatiesupport is een erkende opleiding.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen ontwikkelden we een waardig alternatief voor de open lessen. Per opleiding creëerden we een digitaal aanbod aan verschillende filmpjes.
Schrijf je hier in

Brochures

Academiejaar 2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
In het secundair onderwijs volgde ik in de kunsthumaniora van Sint-Lucas de richting Toegepaste Beeldende Kunst - Illustratie. Daarna zocht ik een praktisch gerichte opleiding met boeiende vakken. Zo kreeg ik het Graduaat Marketing- en Communicatiesupport in mijn vizier. Dat beantwoordde exact aan wat ik voor mezelf in gedachten had en dus heb ik de sprong gewaagd. Ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Ja, mijn verwachtingen werden zelfs overtroffen!
Léonore Cardon De Lichtbuer
Tweedejaarsstudent Marketing- en Communicatiesupport

Vragen over deze opleiding?

Graduaat Marketing- en Communicatiesupport
T 09 234 71 04
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden