Postgraduaat

Conversational Design

27 studiepunten, Campus Kantienberg

Over toelating en betaling

Kostprijs

De prijs voor dit postgraduaat bedraagt 2.500 euro. 

Voorwaarden

Een graduaats-, bachelor- of masterdiploma.
Een eigen laptop en indien je beschikt over een smart speaker (Google Home of Nest) is een meerwaarde, maar niet verplicht.

KMO-portefeuille

Als je voor een KMO werkt, kan je werkgever een subsidie aanvragen voor je opleiding uit de KMO-portefeuille van de Vlaamse overheid. Tot 30% van de factuurkost.

Vlaams opleidingsverlof (VOV)

Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof (voorheen gekend als Betaald Educatief Verlof). Voor stages wordt geen opleidingsverlof toegekend. 

Opleidingscheques

In bepaalde gevallen kan je opleidingscheques aanvragen o.a. als je loopbaanbegeleiding volgt en deze opleiding deel uitmaakt van het persoonlijk ontwikkelingsplan dat je samen met je loopbaanbegeleider opgesteld hebt.

Zorgkrediet

Als je voor een Vlaamse onderwijsinstelling werkt, kan je voor een opleiding zorgkrediet genieten. 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden