Inschrijven

Je overweegt om je in te schrijven voor het postgraduaat  'Verpleegkundige in de huisartsenpraktijk'. Op deze pagina lees je hoe je volledig online kan inschrijven, je hoeft dus niet langs te komen. Opgelet: het aantal deelnemers is beperkt tot *vul aantal in*, dus wacht niet te lang! 

1. Registreer je op onze website 

Ga naar onze webregistratie, kies het postgraduaat 'Verpleegkundige in de huisartsenpraktijk' en registreer je door alle gegevens in te vullen.  

2. Bezorg ons de nodige documenten 

We hebben een aantal documenten nodig om je inschrijving tot een goed einde te brengen. Stuur een e-mail na je webregistratie naar marleen.huys@arteveldehs.be met volgende gescande documenten: 

  • Een kleurenkopie van je identiteitskaart 
  • Je diploma hoger onderwijs 

3. Je bent ingeschreven! 

Nadat we alle documenten hebben ontvangen, kunnen we je inschrijving aanmaken. Je ontvangt van ons: 

  • Je studentenkaart (met de post) 
  • Je logingegevens voor het digitaal secretariaat (via e-mail) 

4. Betaling 

Met jouw logingegevens kan je inloggen op het digitaal secretariaat om je betaling online in orde te maken. Daarbij kan je kiezen om de betaling zelf te doen of via factuur als bijvoorbeeld je werkgever betaalt. 

Dit postgraduaat is betaalbaar met de kmo-portefeuille 

5. Uitschrijven

Wanneer de cursist zich uitschrijft voor de start van de postgraduaatopleiding, wordt 10% van het inschrijvingsgeld als administratieve kost gefactureerd. Eenmaal de opleiding van start gegaan is wordt er geen terugbetaling gedaan, ongeacht of bepaalde opleidingsonderdelen in het eerste of het tweede semester worden aangeboden.