Postgraduaat

Digital Business Transformation

Gat in de markt

Uit gesprekken met werkgevers bleek dat digitale transformatie 'hot' is, maar dat weinigen weten waar de klepel hangt. Heel wat (consultancy)bedrijven hebben dit begrepen, maar die zijn duur en coveren vaak slechts een deelaspect (bv. digitale marketing). Er is een duidelijke vraag van KMO's naar all-round profielen die deze projecten mee vorm kunnen geven.

Bestaande managementopleidingen blijven vaak te theoretisch en kortlopende opleidingen zijn inhoudelijk dan weer te beperkt. Daarom gingen we samen met een heuse expertenraad op zoek naar een passend antwoord op dit gat in de arbeidsmarkt. Het resultaat is dit Postgraduaat Digital Business Transformation.

Lees meer:

Interesse om in te schrijven voor het postgraduaat Digital Business Transformation? Dat kan via deze link !

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden