Postgraduaat

Digital Business Transformation

Leer van experten

Partnership met Feweb

Een opleiding in digitale transformatie verdient een ongewone aanpak. Geen theoretische lessen dus, en een boeiende mix aan experts met praktijkervaring. Dankzij onze unieke samenwerking met Feweb (de federatie voor webbedrijven) hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk van digitale experts en bedrijfsleiders. Heel wat onder hen zaten op de eerste rij bij hun eigen digitale transformatie of traden op als consultant voor anderen.

Onze aanpak

Via blended learning en leerpaden bieden we je de nodige theorie aan. Zo maken we tijd en ruimte vrij tijdens de sessies voor vragen, discussies en vooral voor de échte verhalen van externe sprekers.

Daarna ga je zelf aan de slag. Je kiest een praktijkproject (bij je eigen werkgever of een bedrijf naar keuze) waarin je alle kennis en inzichten uit de sessies toepast. Het eindresultaat is een haalbaar en concreet digitaal business plan, inclusief plan van aanpak en de cijfers om je plan financieel te ondersteunen.

Het digitaal business plan vormt de rode draad doorheen de opleiding, waarbij de verschillende modules jou helpen om dit stapsgewijs vorm te geven.

Onze experten

Een greep uit onze sprekers:

Interesse om in te schrijven voor het postgraduaat Digital Business Transformation? Dat kan via deze link !

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden