Postgraduaat
Digital Content and Journalism

Word digital storyteller in 6 maanden 

Heb je zin om een social video in elkaar te boksen, een podcast of vlogkanaal te starten, en social proof visuals te publiceren? Dan ga je 6 spannende maanden tegemoet. 

Je bouwt een digitale mind- en skillset op, wordt vertrouwd met de nieuwste digitale media, en vergroot je arbeidskansen als digital content creator.

Wat leer je?

Experten uit de media-en reclamesector leren je de kneepjes van het vak in hoor- en vooral praktijkcolleges. Je leert content creëren voor digitale kanalen en welke verhalen best werken op o.a. Facebook, Instagram en YouTube. Je gaat praktisch aan de slag met tekst, foto, graphics, (360) video/ VR, AR, audio, data, influencers en community management. 

Klik voor een gedetailleerd programma

Hoeveel tijd vraag het?

De eerste 10 weken volg je op maandag en dinsdag les van 10u-17u. Dan duik je 6 tot 10 weken in een stage.

  • editie 1 is volzet en loopt van ma 30 september 2019 met stage vanaf ma 6 januari 2020,
  • en editie 2 start ma 27 januari 2020 met stage vanaf ma 4 mei 2020. Spring op voorhand binnen tijdens de infoavond op di 7 januari 2020 van 17u-20u 

Schrijf je nu in

Iets voor jou?

  • Je maakt elke dag instastories en graaft voortdurend naar verhalen? 
  • Je wilt de termen 'caption' en 'microcontent' beter begrijpen? 
  • Je droomjob verlangt dat je digitale content skills kan inzetten? 

Met deze opleiding professionaliseer je jezelf snel. 

Ontdek waar je ná deze opleiding zoal terecht komt

Contactpersoon

Petra Beeckx Artevelde Digital Content Journalism
Petra Beeckx
Campus Kantienberg
0486 96 68 42

Partner

Chase Creative bouwt mee het programma van de opleiding. Aangezien de digitale wereld zo snel verandert blijven we zo up-to-date.

Waarom bijleren?

In de zoektocht naar een job zal je al gemerkt hebben dat digitaal talent doorslaggevend is. Ook voor professionals is het een uitdaging om met digitale content bij te blijven.

Digital Content & Journalism is een ideale voorbereiding om als digital content creator aan de slag te gaan. Ik heb dit nieuw creatief bloed graag in de rangen. Ze hebben een verfrissende kijk op online storytellingtechnieken.
Ilse Devroe - Videostrateeg Stad Gent
Deze opleiding is een speeltuin voor iedereen die zich 100% wil gooien. Je ontwikkelt er, zowel in de les als tijdens de stage, mét ondersteuning van professionals, je digitale content creatietalenten.
Hendrik Wittock - Marketing VICE(LAND)

Hoe maak je content op maat?