Postgraduaat

Digital Content Creation

27 studiepunten, Campus Kantienberg

Kort samengevat

In deze opleiding maak je kennis met een breed scale aan mogelijkheden om digitale content te creeëren. Je ontdekt waar jouw sterktes liggen in het maken van digitale content en je krijgt handvaten aangereikt waarmee je verder je software-skills kan ontwikkelen. Bovendien heb je enige praktijk-ervaring in het werkveld dankzij een stage en de praktijkopdrachten. Je bent ook op de hoogte van wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. Je hebt zin om je te bewijzen en jezelf verder te ontwikkelen als online redacteur of digitale content creator. Je leert inschatten welke verhalen online het beste werken en je leert content maken voor onder andere Facebook, Instagram en YouTube.

Met experts uit de media- en communicatiesector ga je in de les praktisch aan de slag met tekst, foto, graphic, (360) video, Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR), audio, data en influencers. Tijdens je stage op een online redactie, communicatiedienst of in een social story-telling agentschap scherp je je digitale vaardigheden verder aan.


Praktisch

  • 20 lesdagen & 30 stagedagen
  • Lesmomenten: maandag en dinsdag hoor- en werkcolleges, doorgaans overdag. Niet 's avonds.
  • Begeleide praktijkoefeningen.
  • Zes weken stage.
  • Geen examen. Wel een aantal opdrachten, zowel individuele opdrachten als groepsopdrachten.
  • Kostprijs €2.500
  • Minstens een graduaatsdiploma nodig om te starten

BELUISTER HIERONDER DE GETUIGENISSEN VAN CHLOË, LARA EN EMILIA

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden