Postgraduaat

Digital Content Creation

27 studiepunten, Campus Kantienberg

Over toelating en betaling

Kostprijs

De prijs voor dit postgraduaat bedraagt 2.500 euro. 
In sommige gevallen kan je financiële ondersteuning genieten. Ga zelf na of je in aanmerking komt voor één van deze ondersteuningsmaatregelen. Studietoelagen zijn niet mogelijk voor postgraduaatsopleidingen.

Om de opleiding goed te kunnen volgen heb je een laptop nodig waarop Adobe CC kan draaien, en een smartphone waarmee je scherpe beelden kan maken.

Met vragen over inschrijving en andere administratieve zaken kan je hier terecht.

Extra voordelen?

  • Je koopt het Adobe Creative Cloud aan studententarief aan nl. slechts 75,00 euro voor 1 jaar.
    Daarnaast krijg je voor slechts 34,50 euro tot het einde van het academiejaar toegang tot online tutorials omtrent Adobe CC en meer.
  • Studenten kopen voordelig in de Academic shop

Toelatingsvoorwaarden

Een graduaats-, bachelor- of masterdiploma.
Affiniteit met social media en digital storytelling helpt. 
Basiskennis van Adobe-programma's: Photoshop en Première. Dankzij je voorkennis kan je vlot de lessen volgen. Indien geen voorkennis, dan dien je een online Adobe Tutorial te volgen vóór de aanvang van de lessen. 

KMO-portefeuille

Als je voor een KMO werkt, kan je werkgever een subsidie aanvragen voor je opleiding uit de KMO-portefeuille van de Vlaamse overheid. Tot 30% van de factuurkost. 

Vlaams opleidingsverlof (VOV)
Deze opleiding geeft recht op Vlaams opleidingsverlof (voorheen gekend als Betaald Educatief Verlof). Voor stages wordt geen opleidingsverlof toegekend. 

Opleidingscheques
In bepaalde gevallen kan je opleidingscheques aanvragen o.a. als je loopbaanbegeleiding volgt en deze opleiding deel uitmaakt van het persoonlijk ontwikkelingsplan dat je samen met je loopbaanbegeleider opgesteld hebt.

Zorgkrediet
Als je voor een Vlaamse onderwijsinstelling werkt, kan je voor een opleiding zorgkrediet genieten. 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden